Service Engineer

Functiebeschrijving

Het verhelpen van storingen, plegen van onderhoud, verrichten van inbedrijfstellingen en reviseren voor en aan Trane apparatuur.

Supply Chain Support

Jouw missie

Op onze locatie in Oosterhout houden wij ons bezig met het ontwerpen, produceren, verkopen en onderhouden van maatwerk oplossingen voor lucht- en gasbehandeling en gasgeneratie. Dit zijn o.a. stikstofgeneratoren, drogers etc. We zijn een typische projecten organisatie en werken op basis van specificaties van de klant. Hierdoor is geen project hetzelfde!

Service monteur compressoren

Jouw missie

Atlas Copco is wereldwijd een toonaangevende aanbieder van innovatieve compressoren, vacuüm-oplossingen, luchtbehandelings- en gasscheidingssystemen, constructie- en mijnbouwapparatuur, industrieel gereedschap en montagesystemen. In Nederland houden we ons voornamelijk bezig met compressor techniek. We verkopen Atlas Copco machines en verzorgen vervolgens het onderhoud bij onze klanten in het gehele land.

Onderhoudsmonteur regio Eindhoven

De functie

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom breiden we ons team uit en zijn we in de regio Zwijndrecht of Eindhoven op zoek naar een vakbekwame en representatieve Onderhoudsmonteur / Service Monteur.

Je hebt als standplaats Zwijndrecht of Leende, maar maakt deel uit van de landelijke service organisatie. Deze functie kent een goede afwisseling tussen binnen- en buitendienst werkzaamheden.

Supervisor gezocht DHL Amersfoort

DHL_logo

Voor DHL in Amersfoort zijn we op zoek naar een supervisor. De scope van deze functie is breed en biedt daarmee een mooie uitdaging. Je bent verantwoordelijk voor de teamleiders die onze chauffeurs aansturen. Daarmee ben jij verantwoordelijk voor het proces in onze terminal!

Onderhoudsmonteur / Service Monteur

Atlas Copco

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom breiden we ons team uit en zijn we in de regio Zwijndrecht of Eindhoven op zoek naar een vakbekwame en representatieve Onderhoudsmonteur / Service Monteur.

Service engineers (m/v) gevraagd

Framo levert pomp systemen aan boord van tankers en komt uit Bergen, Noorwegen. Het bedrijf is in 1938 opgericht en is vertegenwoordigt op 3 continenten van waaruit we service verichten over de hele wereld.

Inspectie engineers (m/v) gevraagd

Framo levert pomp systemen aan boord van tankers en komt uit Bergen, Noorwegen. Het bedrijf is in 1938 opgericht en is vertegenwoordigt op 3 continenten van waaruit we service verichten over de hele wereld.

Senior medewerker ILS – standplaats Utrecht

verebus-logo

De senior medewerker ILS ondersteunt gedurende de verwerving, realisatie, instroom, instandhouding en afstoting van materieel. De inzet zal zich vooral richten op Integrated Logistic Support (ILS) voor nieuwe assets die begeleid worden naar de instandhoudingsfase.

Integrated Logistics Support medewerking bij Verebus Enineering

verebus-logo

Waar we ooit begonnen als tekenkamer voor de Nederlandse Defensie organisatie, leveren we tegenwoordig voornamelijk ondersteuning en advies op het gebied van Integrated Logistics Support (ILS). Als specialist op dit gebied is Verebus betrokken bij de gehele levenscyclus van verschillende complexe militaire systemen, van de conceptfase tot en met de instandhouding.

Supply Chain Operations Manager – Industry 4.0

syncreon logo

For our Technology division in Amsterdam we are looking for a Supply Chain Operations Manager who is able to support and drive our rapidly changing and fast paced Supply Chain Operations facilitating an Industry 4.0 manufacturing plant. Someone with a hands-on approach and tactical mindset, participating in a local/global team mastering the operational supply chain elements while optimizing efficiency and automating to scale. We’re looking for a supply chain professional who brings an engineering and business economics background, a strong drive and data savviness that helps driving the operations to the next level.

Supervisor Operations

syncreon logo

We are looking for an experienced Operations Supervisor based in Amsterdam, to oversee and coordinate the daily warehousing activities. You will be the backbone of syncreon by implementing productivity, quality and customer service standards and achieving the appropiate level of volume within time limits. It’s an exciting time to join the syncreon team!

Operations Planner

syncreon logo

In logistics, the action never stops. Do you have what it takes to manage our inbound and outbound documentation, while building strong relationships with several parties?

Logistic Engineer

syncreon logo

Interested in joining a dynamic and growing 3PL as a Logistic Engineer where lots of engineering challenges await? Our engineering team, based in Amsterdam, working on continuous improvements, operational efficiencies and layout, are looking for a motivated and experienced colleague with a strong background in supply chain management.

Monteur gevraagd – omgeving Veldhoven

Waarom materialen verspillen als ze nog hergebruikt kunnen worden? Veel materialen zijn geschikt voor recycling, daarom zijn wij zeer actief op het gebied van nieuwe, innovatieve, duurzame producten en beschikken we over diverse moderne sorteerlijnen om het afval weer geschikt te maken voor hergebruik. Als Technisch Medewerker / Monteur ben je onderdeel van ons team om dit proces vlot te laten verlopen.

Planner gevraagd – omgeving Eindhoven

Wij, als Baetsen Containers, zijn gespecialiseerd in inzamelen en transporteren van afval en grondstoffen. Door de inzet van autolaadkranen, haak- en portaalsystemen, huisvuilwagens en Walking Floor-voertuigen is onze dienstverlening zeer uitgebreid en klantgericht. We zijn onderdeel van de Baetsen Groep, een familiebedrijf met ruim 300 medewerkers en locaties in Veldhoven, Son en Echt.

Als fulltime Resource Planner ben je onderdeel van onze afdeling Container Planning in Son, waarbij je verantwoordelijkheid voor een planning, en de spil bent tussen de collega’s, klanten, uitzendbureaus en onze eigen onderhoudsgarage.

Grassmaster Specialist – omgeving Uden – Oss

Meters maken” in Stadions van bekende voetbalclubs over de hele wereld?
Deze week in Koeweit en volgende week in Nieuw-Zeeland. Onze opdrachtgever is marktleider in het ontwikkelen en stitchen van hybride grasmatten.
Als GrassMaster Specialist ben jij verantwoordelijk voor het leggen!

Accountmanager Nederland – omgeving Utrecht

Het leven van ouderen verbeteren en hen met plezier te laten bewegen door gebruik te maken van computerspellen. Dit doen we door de slimme inzet van kennis én innovatieve technologie. We hebben diverse producten ontwikkeld die inmiddels verkocht worden in 16 verschillende landen. Deze producten worden voornamelijk gebruikt in de ouderen- en revalidatiezorg.

Ons team bestaat uit 35 professionals. Er wordt hard gewerkt om écht het verschil te kunnen maken.

Chauffeurs C/CE (Fulltime/Parttime)

Regio:  Waddinxveen, Nederasselt, Wijchen, Uden, Haaften, Soesterberg

Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor het afleveren van orders bij met name distributiecentra, retailers en groothandels binnen de Benelux.
Wij hebben op onze diverse locaties verschillende soorten werkzaamheden beschikbaar.

Transportplanner met minimaal MBO werk- en denkniveau

Kom dan werken bij één van de GROOTSTE logistieke bedrijven van Europa! Omgeving Enschede.

Als Transportplanner ben je verantwoordelijk voor het plannen en regelen van onze groupage zendingen via onze bestaande partnerrelaties binnen Europa.
Met jouw organisatorische vaardigheden ben je in staat het logistieke proces zo efficiënt en effectief mogelijk te laten verlopen, tegen zo laag mogelijke kosten.

Facility Manager Den Bosch bij een groeiend bedrijf in consumentenelektronica

Functie inhoud

Consumentenelektronica is niet meer weg te denken uit de moderne manier van leven, en dit bedrijf maakt dat mogelijk als producent en leverancier. Zo hebben duizenden consumenten elke dag weer een makkelijker en aangenamer leven!

Een groeiend bedrijf met haar consumentenmerken, en verkoopt binnen en buiten Europa via eigen verkoopkantoren en –agenten. Onze mensen zijn de ambassadeur van ons succes: zij bieden toegevoegde waarde aan de retailers, werken continu aan verbetering, op ondernemende wijze en met respect voor anderen. Zo komen lange termijnrelaties tot stand, die voor alle partijen voordeel opleveren. Word onderdeel van dit toonaangevende bedrijf in de consumentenelektronica!

Kom werken als Planner bij de marktleider op gebied van Industriële Verhuizingen

Standplaats: Omgeving Tilburg

Verplaatsing van machines, van enkele stuks tot complete machinelijnen. Dat doen we zowel nationaal als internationaal. De ene keer zijn het nieuwe machines, de andere keer bestaande productielijnen die intern worden verplaatst, of worden verhuisd naar een nieuwe locatie. Het zijn mooie, vaak uitdagende projecten voor klanten in diverse industrieën (food, medisch, bouw en maak-industrie).

Kom werken als X-Dock medewerker in Tilburg

Je bent een gedreven en efficiënte medewerker, fulltime beschikbaar en flexibel ingesteld.
Je bent bereid in verschoven diensten te werken.

WAT HEBBEN WIJ TE BIEDEN?

We bieden je de mogelijkheid om een carrière op te bouwen bij een hard groeiend bedrijf. Je gaat werken met enthousiaste collega’s in een omgeving die gericht is op groei, moderne technieken en systemen. Je krijgt alle ruimte om je te ontplooien en hier hoort een marktconform salaris en passende secundaire voorwaarden bij:

X-Dock Voorman Logistiek in Tilburg

Wat ga jij doen?

Het aansturen van de X-Dock medewerkers binnen zijn ploeg en het mee uitvoeren van de operationele taken. De X-Dock Voorman rapporteert aan de X-Dock Supervisor.

Taken en verantwoordlijkheden

  • Ervoor zorgdragen dat de opgedragen werkzaamheden, zoals o.a. laden en lossen van vrachtwagens worden uitgevoerd in de tijd die daarvoor beschikbaar staat.
  • De X-Dock Voorman is inzetbaar binnen alle voorkomende processen in het warehouse.
  • Signaleren van knelpunten en onregelmatigheden en dit indien nodig rapporteren aan de X-Dock Supervisor.

Geen vacatures missen?

Mis zeker niet de nieuwste vacatures direct in je inbox. We Spammen je niet, beloofd. (max 1 bericht p.w.) Door het versturen van het formulier ga je akkoord met onze privacyverklaring.