Een baan vinden als ex-militair?

Schrijf jezelf nu gratis in en vind dé baan als ex-militair. JobDefense zet zich in voor ex-militairen die op zoek zijn naar een geschikte functie in de burgermaatschappij. Wij nemen jouw CV op in ons bestand en nemen contact met je op zodra er een geschikte baan of opdracht beschikbaar komt.

Telefonische intake
Nadat we een selectie hebben gemaakt van de meest geschikte kandidaten starten we met een uitgebreide telefonische intake. Hierin zullen we een aantal gegevens verifiëren zoals opleiding, werkervaring, wensen en ambities. Hierna zullen we je informeren over de vacature.

Selectiegesprek
Na de telefonische intake wordt je uitgenodig voor een selectiegesprek met één van onze recruiters. Hierin toetsen we o.a. je motivatie, discipline en tal van andere noodzakelijke competenties voor de betreffende functie. We vragen je ook om enkele aanvullende documenten mee te nemen zoals originele diploma’s, certificaten, eventuele vergunningen en een geldig legitimatiebewijs.

Referentieonderzoek & rapportage
Na het selectiegesprek zullen we een referentieonderzoek uitvoeren. We hebben hiervoor minimaal twee referenties nodig. Na het selectiegesprek en het referentieonderzoek zullen we verslag uitbrengen richting de opdrachtgever waarbij wij aangeven naar welke kandidaten onze voorkeur gaat d.m.v. een schriftelijke onderbouwing.

Sollicitatiegesprek
Nadat de werkgever het verslag van elke kandidaat heeft ingelezen wordt een selectie gemaakt. Er worden, afhankelijk van het aantal geschikte kandidaten, gemiddeld twee á drie kandidaten voorgesteld.
Via ons wordt er een afspraak met je gemaakt voor het sollicitatiegesprek. Mocht de opdrachtgever een kandidaat hebben gekozen dan zal er een arbeidsovereenkomst worden opgesteld.

Naar vacatures

Schrijf je nu gratis in

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, doc, docx.
    Upload je CV, e.v.t. functioneringsgratificaties en overige documenten die relevant kunnen zijn.
  • Je mag meerdere keuzes maken door CTRL ingedrukt te houden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.