Technisch medewerker / Monteur

Standplaats: Veldhoven

Waarom materialen verspillen als ze nog hergebruikt kunnen worden? Veel materialen zijn geschikt voor recycling, daarom zijn wij zeer actief op het gebied van nieuwe, innovatieve, duurzame producten en beschikken we over diverse moderne sorteerlijnen om het afval weer geschikt te maken voor hergebruik. Als Technisch Medewerker / Monteur ben je onderdeel van ons team om dit proces vlot te laten verlopen.

Wat ga je doen?

In deze allround functie ben je verantwoordelijk voor het plegen van onderhoud en het oplossen van met name mechanische storingen aan de sorteerlijnen en het machinepark.

Jij zorgt ervoor dat het productieproces door blijft lopen en verhelpt direct eenvoudige storingen. Denk hierbij aan het smeren en zo nodig vervangen van lagers of andere onderdelen, kleine elektrische storingen oplossen, eenvoudige laswerkzaamheden en het onderhouden van facilitaire voorzieningen. Bij meer complexe storingen zal de Medewerker Technische Dienst je ondersteunen of wordt het werk uitbesteed aan derden. De werkzaamheden zijn zowel adhoc bij een storing en preventief bij het plegen van onderhoud. Daarnaast voer je operationele controles uit aan de productiemachines. De zaterdagvoormiddag speelt hierin een belangrijke rol, deze wordt eventueel met een andere dag gecompenseerd.

Wie ben je?

Je hebt een technische opleiding of voldoende ervaring als technisch medewerker / monteur. Je houdt van sleutelen en van afwisseling in je werk. Daarnaast is het handig als je ervaring hebt met diverse soorten gereedschap en met diverse soorten laswerkzaamheden. Je vindt het niet erg om op zaterdag(ochtend) te werken, dan vindt namelijk het preventief onderhoud plaats. Uiteraard kun je een andere dag van de week vrij plannen.

Als persoon ben je oplossingsgericht, vindingrijk en maak je de klus altijd netjes af. Je hebt oog voor kwaliteit, je werkt veilig en draagt bij aan de orde en structuur op de locatie Veldhoven. Je woont in de omgeving Eindhoven, Tilburg, de Kempen.

Wat bieden wij jou?

Je hebt uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Een passend salaris conform cao Beroepsgoederenvervoer met goede secundaire arbeidsvoorwaarden vinden wij vanzelfsprekend. Wat wij minstens zo belangrijk vinden is dat we je een uitdagende baan bieden in een organisatie die volop in beweging is. Onze sfeer is het beste te omschrijven als open en informeel, waarbij er meer dan voldoende ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast:

  • krijg je korting op jouw zorgverzekering bij CZ en VGZ;
  • betalen we 2/3 van je pensioen;
  • heb je (minimaal) 24 vakantiedagen en 3,5 ATV dag op jaarbasis;
  • kun je met belastingvoordeel verschillende zaken aanschaffen, zoals een telefoon, laptop, weekendje weg, fitness-abonnement, fiets of een bon van een webshop;
  • organiseren we regelmatig borrels en bedrijfsfeestjes;
  • krijg je bij ons de kans om jezelf écht te ontwikkelen waarbij scholing tot de mogelijkheden behoort.

In een persoonlijk gesprek laten wij jou graag weten wat we nog meer te bieden hebben!

Interesse?

In een persoonlijk gesprek laten wij jou graag weten wat we nog meer te bieden hebben. Kom jij ons team versterken?

Neem contact op met Stephen:  stephen@jobdefense.nl .