MEDEWERKERS STERIELE HULPMIDDELEN

Doorlopend zijn we op zoek naar Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen voor een bedrijf dat medisch instrumentarium reinigt, controleert, steriliseert en vervolgens transporteert naar ziekenhuizen en klinieken vanuit twee vestigingen. Je levert diensten aan een grote verscheidenheid aan klanten: van groot tot klein, van ziekenhuizen tot privéklinieken; ruim 40 klanten verspreid over het land.

Wat vragen we?

Je hebt MBO werk- en denkniveau en de opleiding tot Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen gevolgd en succesvol afgerond. Je kunt zelfstandig en op een verantwoordelijke manier je werkzaamheden verrichten. Je bent nauwkeurig, oplettend en hebt gevoel voor hygiëne. Je stelt  je flexibel op en je beheerst de Nederlandse taal goed. Daarnaast ben je ervaren en behendig met het gebruik van een track & trace systeem. Je gaat werken met een groot aantal gemotiveerde medewerkers hard aan de beste dienstverlening. Je komt te werken in een leuk  team met een goede werksfeer.

Wat bieden we?

Een dienstverband voor 24 – 40 uur per week in ploegendienst (ochtend, avond, nacht en weekenddiensten).

De functie wordt ingedeeld in FWG schaal 40, waarbij wordt aangesloten bij de functie- en schaalindeling van de CAO Ziekenhuizen. Hoogte van inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring.

Standplaats: Amsterdam.

Je kunt je sollicitatie sturen naar stephen@jobdefense.nl