Service monteur compressoren

Jouw missie

Voor een marktleider en toonaangevende aanbieder van innovatieve compressoren, vacuüm-oplossingen, luchtbehandelings- en gasscheidingssystemen, constructie- en mijnbouwapparatuur, industrieel gereedschap en montagesystemen zijn we doorlopend op zoek.

De functie

Als service monteur verricht je preventief-, correctief- en storingsonderhoud op onze producten die bij jouw klanten staan. De werkzaamheden zijn erg afwisselend, enerzijds doordat we een erg groot productaanbod kennen, anderzijds omdat je als service monteur behalve mechanische werkzaamheden ook elektrotechnische werkzaamheden verricht.

Onze service monteurs hebben de beschikking over een volledig ingerichte service bus die ‘s nachts aan huis bevoorraad wordt, zodat ze de volgende dag weer met de nodige onderdelen op pad kunnen. Als service monteur wordt je ondersteund door de binnendienst, zij maken de planning en op basis van de werkbonnen die digitaal door de monteur worden ingediend wordt de factuur naar de juiste klant gestuurd.

Vaardigheden en ervaring

Voor deze uitdagende en zelfstandige functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat met passie voor techniek.

Vanzelfsprekend ben je in het bezit van een diploma werktuigbouwkunde, mechatronica of vergelijkbaar op minimaal mbo-4 niveau. Naast de mechanische kennis weet je ook het nodige van elektrotechniek.

Wat krijg je?

Als nieuwe service monteur zal je eerst volledig ingewerkt worden. Dit inwerktraject vinden we erg belangrijk, we besteden er dan ook veel aandacht aan door jou volledig mee te nemen in de service afdeling. Zo zal je niet alleen op technisch vlak ingewerkt worden, maar ook een kijkje nemen bij de diverse afdelingen die ondersteunend zullen zijn aan jou als service monteur. Naast interne trainingen zal je waar nodig ook externe trainingen mogen volgen; we willen er namelijk alles aan doen om jou zo goed mogelijk voor te bereiden alvorens je naar onze klanten zult gaan. Daarnaast kennen we veelzijdigheid, internationale doorgroeimogelijkheden, scholing en opleiding. Ook bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire voorzieningen. We zijn een dynamisch bedrijf dat continu in beweging is, we kennen een prettige werksfeer en een open cultuur.

Je kunt je sollicitatie sturen naar stephen@jobdefense.nl .

Reageer op deze vacature

[gravityform id=”4″ title=”false” description=”false”]