De juiste competenties binnen jouw organisatie.

JobDefense gaat verder waar anderen stoppen

We hebben het afgelopen jaar een flink aantal kandidaten mogen matchen in de volgende branches:

  • Zorg

  • Sales & Business Development

  • Instructiedomein

  • Logistiek & Transport

  • Overheid

  • Project management

  • Engineering

  • Management

  • Techniek

  • Productie

De juiste persoon voor een duurzame arbeidsrelatie

Om aan uw recruitment behoeftes te voldoen vinden wij het belangrijk uw organisatie te kennen en de mensen die er werken. Door de organisatiedoelstellingen voorop te stellen en hierbij de juiste persoonlijkheid te vinden met de juiste competenties zijn wij in staat om kwaliteit te leveren en een duurzaam samenwerkingsverband aan te gaan.

JobDefense onderscheidt zich door het volgende:

Expertise door ervaring
Met 24 jaar ervaring bij Defensie weet JobDefense wat de meerwaarde van een ex-militair kan zijn voor uw bedrijf. Met 6 jaar ervaring in werving & selectie én opleiden en trainen, kennen en herkennen we de sterke punten van onze kandidaten als geen ander.

Bewezen Staat van Dienst

Onze kandidaten hebben zich binnen Defensie bewezen met een uitstekende Staat van Dienst. Deze bewezen krachten zijn uiterst loyaal, adaptief en kunnen als geen ander goed samenwerken om het gewenste resultaat te behalen.

Gegarandeerd de juiste kandidaat
Door een unieke screening van kandidaten zijn wij in staat de beste kandidaat aan u voor te stellen. Verlaat de nieuwe werknemer uw organisatie binnen de gestelde proeftijd in het arbeidscontract, dan zorgen wij kosteloos voor een geschikte vervanger.

Nét dat beetje extra
Onze kandidaten zijn gewend om te werken onder druk, hebben een hoge arbeidsethos en zijn bereid nét die extra stappen te nemen om de gewenste resultaten te bereiken. Net als ons trouwens.

Transparante en resultaatgerichte aanpak
Wij houden u op de hoogte van het proces en gaan voor het resultaat waar alle partijen tevreden mee zijn. Na een succesvolle plaatsing ontvangt u van ons de factuur met de vooraf overeengekomen prijs conform de afspraken die we hebben gemaakt. Niet meer, niet minder.

De beste kandidaat voor een scherp tarief
Wij weten ons te verplaatsen in de persoon en kunnen hierdoor de beste kandidaten selecteren. Wij werken met een vast en scherp tarief.

Opdracht plaatsen

Als eerst nemen we contact met u op waarbij we, in een diepgaand gesprek, uw organisatie & organisatiedoelstellingen in kaart brengen en de vacature bespreken. Indien nodig stellen we het functieprofiel op. Een duidelijke en transparante werkwijze.

Over JobDefense

Wij zijn in staat om vanuit ons uigebreide netwerk de juiste kandidaat te vinden én de perfecte match is met uw bedrijfscultuur. We kijken niet alleen naar werkervaring, opleiding en competenties maar zéker ook naar de persoonlijkheid.