Doelgerichte kennismaking & afspraken

Als eerst nemen we contact met u op waarbij we, in een diepgaand gesprek, uw organisatie & organisatiedoelstellingen in kaart brengen en de vacature bespreken. Indien nodig stellen we het functieprofiel op. Hierbij komen de benodigde competenties ruim aan bod. Tevens maken we afspraken over het gehele traject en leggen we dit vast in een overeenkomst.

Efficiënt werven & selecteren

Indien voor ons helder is wat uw wensen zijn zullen wij de in potentie geschikte kandidaten benaderen uit onze database of kandidaten benaderen via ons uitgebreide netwerk. De kandidaten die volgens ons in aanmerking komen voor de vacature zullen we eerst telefonisch benaderen voor een oriënterend gesprek.

Uitgebreid selectiegesprek

De meest geschikte kandidaten zullen uitgenodigd worden voor een selectiegesprek. In dit gesprek zullen we de kandidaat beoordelen op alle facetten die u belangrijk vind.

Referentiecheck & rapportage

Van elke kandidaat die we bij u aanbieden worden de referenties gecontroleerd. Vervolgens zullen we u een schriftelijke onderbouwing toesturen welke kandidaten volgens ons in aanmerking komen voor de vacature. Afhankelijk van het aantal geschikte kandidaten zullen we tussen de 1-3 kandidaten aanbieden.

Voorstellen & indiensttreding

Nadat we de kandidaten hebben aangeboden kunt u ervoor kiezen om ook zelf nog een sollicitatiegesprek te voeren met een kandidaat. De afspraak hiervoor wordt verzorgd door JobDefense en kunnen ook aanwezig zijn bij het sollicitatiegesprek. Mocht u een kandidaat hebben gekozen voor uw vacature dan zal er een arbeidsovereenkomst worden afgesloten.

Garantietermijn & evaluatie

Wij proberen er alles aan te doen om de beste kandidaat te krijgen voor uw openstaande vacature. Mocht u niet tevreden zijn óf de kandidaat beëindigt de overeenkomst binnen de proeftijdperiode dan werven en selecteren we kosteloos een nieuwe kandidaat.
Aangezien wij het proces net zo belangrijk vinden als het product nemen we binnen twee maanden na indiensttreding contact met u op om een evaluatie op te maken van het aangelopen traject.

Opdracht plaatsen

The right man in the right place at the right time

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, jpg, gif, png, pdf, jpeg, ppt, txt.
    De volgende bestandsformaten mogen worden gebruikt: doc, docx, jpg, gif, png, pdf, jpeg, ppt, txt
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.