The right man in the right place at the right time.

Over JobDefense

Wij weten als geen ander wat de waarde is van (ex-)militairen voor bedrijven en organisaties.
Met 24 jaar ervaring bij Defensie weet JobDefense wat de meerwaarde van een ex-militair kan zijn voor uw bedrijf. Met 10 jaar ervaring in werving & selectie, kennen en herkennen we de sterke punten van onze kandidaten als geen ander.

Niet alleen heeft JobDefense medewerkers die betrokken zijn geweest bij werving en selectie binnen Defensie, maar JobDefense beschikt ook over werknemers die betrokken zijn geweest bij het opleiden en trainen van militairen.
Wij weten hierdoor als geen ander wat de meerwaarde van een ex-militair kan zijn voor het bedrijfsleven. JobDefense richt zich op de persoonseigenschappen binnen de gehele competentie. In combinatie met ambitie en drive, de wil om iets te bereiken en de kennis en vaardigheden te leren, heb je uitstekende werknemer binnen je organisatie.

Om deze reden hebben wij ons gespecialiseerd in het matchen van ex-militairen aan specialistische functies op de arbeidsmarkt.

Wij zijn in staat om vanuit ons uitgebreide netwerk de juiste kandidaat te vinden die beschikt over de juiste competenties én de perfecte match is met uw bedrijfscultuur. Hierbij stellen we de bedrijfsdoelstellingen voorop en streven we om professionals en organisaties op duurzame wijze aan elkaar te verbinden.

Stuur je CV in

Schrijf jezelf nu gratis in en vind dé baan als ex-militair. JobDefense zet zich in voor ex-militairen die op zoek zijn naar een geschikte functie in de burgermaatschappij. Wij nemen jouw CV op in ons bestand en nemen contact met je op zodra er een geschikte baan of opdracht beschikbaar komt.

Opdracht plaatsen

Als eerst nemen we contact met u op waarbij we, in een diepgaand gesprek, uw organisatie & organisatiedoelstellingen in kaart brengen en de vacature bespreken. Indien nodig stellen we het functieprofiel op. Een duidelijke en transparante werkwijze.