ILS Business Consultant

Standplaats: Utrecht

Zijn Systems Engineering, Asset Life Cycle Management, Maintenance Management en Documentatie- en Configuratiemanagement geen onbekende begrippen voor jou.

Wij leveren ondersteuning en advies op het gebied van Integrated Logistics Support (ILS). Als specialist op gebied van ILS zijn we betrokken bij de gehele levenscyclus van verschillende complexe militaire systemen, van de conceptfase tot en met de instandhouding.

Als ILS Business Consultant bij Verebus bekleed je een veelzijdige functie:

Consultancy
Je adviseert en begeleidt de opdrachtgever bij het inrichten en optimaliseren van bedrijfsprocessen op het gebied van ILS. Je rol in projecten kan variëren van operationeel / inhoudelijk tot strategisch niveau. Enerzijds ontwikkel je bijvoorbeeld logistieke concepten, neem je deel  aan design reviews en voer je risico-, life cycle- en oorzaakanalyses uit. Anderzijds adviseer je de opdrachtgever bij het maken van strategische keuzes in meerjarige onderhoudsplannen.

Training en opleiding
Als ervaringsdeskundige in je vakgebied verzorg je trainingen op onze academy.

Business development en sales
Je bent mede verantwoordelijk voor het op een hoger plan tillen en op de markt brengen van onze ILS dienstverlening. Waar nodig ondersteun je je collega’s bij (complexe) vraagstukken in offertes of projecten.

Je werklocatie kan wisselen tussen Rijswijk, Utrecht, Den Helder of elders bij een opdrachtgever.

Profiel

  • HBO / Universitaire opleiding in een technische richting
  • Minimaal drie jaar (recente) werkervaring met ILS-processen
  • Kennis van FMECA/RCM-methodieken
  • Kennis van preventieve onderhoudsprogramma’s
  • Ervaring met onderhoudsmanagementsystemen
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Als persoon ben je commercieel vaardig, ondernemend, flexibel en beschik je over uitstekende (mondelinge en schriftelijke) communicatieve vaardigheden.

Wij bieden

We bieden je een leuke en uitdagende functie binnen een informeel en sociaal bedrijf met korte communicatielijnen. Onze medewerkers zijn professioneel, sociaal, flexibel en van het ‘handen-uit-de-mouwen’-kaliber. Omdat we een kennis gedreven organisatie zijn, bestaan er voldoende mogelijkheden om je kennis te verruimen.
Verebus volgt de CAO Metalektro. Deze CAO kent 27 verlof- en 13 ADV dagen. Daarnaast hebben we een goede pensioenregeling, een eindejaarsuitkering en een winstregeling. En vanzelfsprekend, een uitstekend salaris.

Reageren
Heb je interesse in deze functie en wil je graag solliciteren? Mail je motivatie en cv naar stephen@jobdefense.nl .

Reageer op deze vacature

[gravityform id=”4″ title=”false” description=”false” /]