Ex militaire Leiders in je bedrijf voor duurzame groei.

Executive Search

Leidinggeven is het proces waarbij mensen worden beïnvloed door hen een doel, richting en motivatie te geven terwijl u bezig bent een missie te volbrengen en de organisatie te verbeteren.

Versterking en ontwikkeling van leiders én hun teams. Samen naar het einddoel, voor de langere termijn. Wij geloven dat het bewust en onbewust beïnvloeden van gedrag leidt naar krachtige medewerkers en een sterkere organisatie. Mensen in je omgeving meenemen naar het te bereiken effect.

JobDefense heeft een uitgebreid netwerk van ex-militaire leiders, die op verschillende posities in binnen én buitenland hebben gediend. Leiders die mensen in hun kracht hebben gezet, in de meest uitdagende vormen.

Verantwoordelijkheid nemen, uitdragen en afleggen.

Wil jij Leiderschap en Efficiëntie versterken binnen je organisatie?

JobDefense vindt de kandidaat die past bij de missie, visie en cultuur van de organisatie, met de juiste persoonlijkheid en leiderschapskwaliteiten.

Werkwijze Executive Search ex-militairen

Wij adviseren een interne managementassessment binnen uw organisatie en betreffende afdeling. Zo weten we exact wie en wat er nodig is. Hiermee slaan we de brug tussen vraag en concrete behoefte.

Onze kandidaten zijn bereid om nationaal en internationaal aan de slag te gaan, zowel in vaste als op detachering. Wat de opdracht ook is, wij hebben uitzonderlijke kandidaten met een uitstekende combinatie van commerciële en militaire ervaring.

Tarief executive search: 25% van het bruto jaarsalaris.
Assessment: € 1750.

Opdracht plaatsen

Als eerst nemen we contact met u op waarbij we, in een diepgaand gesprek, uw organisatie & organisatiedoelstellingen in kaart brengen en de vacature bespreken. Indien nodig stellen we het functieprofiel op. Een duidelijke en transparante werkwijze.

Over JobDefense

Wij zijn in staat om vanuit ons uigebreide netwerk de juiste kandidaat te vinden én de perfecte match is met uw bedrijfscultuur. We kijken niet alleen naar werkervaring, opleiding en competenties maar zéker ook naar de persoonlijkheid.