Wat ga je doen?

Als allround kraanmachinist van mobiele tele- of torenkranen ben je bij Saan verzekerd van afwisselend werk. De ene dag hijs je pallets met stenen of een dakkapel in de bouw, de andere dag assisteer je bij onderhoudswerkzaamheden in een pretpark of dierentuin. Of je maakt deel uit van een team dat een complete productielijn bij een klant naar binnen brengt en installeert. Om de klus te klaren, krijg je uiteraard de beschikking over goed materieel. Je voert zelf dagelijkse inspecties en klein onderhoud uit aan je voertuig.

Wie zoeken wij?

Een daadkrachtige en enthousiaste kraanmachinist, die ervaring heeft met mobiele telekranen, maar die zich ook thuisvoelt op een torenkraan. Verder vinden wij belangrijk:

  • De juiste papieren: TCVT-certificaat, een VCA diploma en minimaal rijbewijs C of beter nog: rijbewijs E achter C en Code 95.
  • Klantvriendelijkheid, flexibiliteit en het nemen van initiatief.
  • Zorg voor het materieel en het hijsmateriaal.
  • Je houdt van afwisseling en hebt geen bezwaar tegen onregelmatige werktijden.

Wij bieden:

Een afwisselende functie met uitzicht op een vast contract. Een prima salaris volgens de cao Beroepsgoederenvervoer. Daarnaast bieden wij jou goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder uitgebreide studiemogelijkheden, een smartphone, een goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen. En niet te vergeten: de allerleukste collega’s!

Zin in een nieuwe uitdaging?

Word je enthousiast van deze functie als allround kraanmachinist en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Reageer dan snel!

Reageer op deze vacature

[gravityform id=”4″ title=”false” description=”false”]