Hét uitzendbureau voor ex-militairen

Als werkgever op zoek naar tijdelijke mankracht? Wij hebben de oplossing. JobDefense is hét uitzendbureau voor ex-militairen en veteranen. Wij kunnen snel zorgen voor geschikt personeel.

Bevalt de tijdelijke oplossing en blijkt deze geschikt?  Wij bieden de mogelijkheid om uw tijdelijk mankracht na 520 uur (3 maanden) over te nemen.

JobDefense onderscheidt zich op de volgende factoren:

Expertise door ervaring
Wij hebben 23 jaar ervaring bij Defensie en wéten wat de meerwaarde van een ex-militair kan zijn voor uw bedrijf. Hiernaast hebben wij 8 jaar ervaring in werving & selectie én opleiden en trainen. We kennen en herkennen de sterke punten van onze kandidaten als geen ander.

Loyaal, resultaatgericht en teamplayer
Wij werven en selecteren uitsluitend ex-militairen met een uitstekende & bewezen staat van dienst. Deze bewezen krachten zijn uiterst loyaal en kunnen als geen ander goed samenwerken om het gewenste resultaat te behalen.

Nét dat beetje extra
Onze kandidaten zijn gewend om te werken onder druk, hebben een hoge arbeidsethos en zijn bereid nét die extra stappen te nemen om de gewenste resultaten te bereiken. Net als ons trouwens…..

Goede kwaliteit voor een scherp tarief
Wij weten ons te verplaatsen in de persoon en kunnen hierdoor de beste kandidaten selecteren. Wij werken met een vast en scherp tarief.

Gegarandeerd de juiste kandidaat
Door een unieke screening en assessment van kandidaten zijn wij in staat de beste kandidaat aan u voor te stellen. Verlaat de nieuwe werknemer uw organisatie binnen de gestelde proeftijd in het arbeidscontract, dan zorgen wij kosteloos voor een geschikte vervanger.

Transparante en resultaatgerichte aanpak
Wij houden u op de hoogte van het proces en gaan voor het resultaat waar alle partijen tevreden mee zijn. Na een succesvolle plaatsing ontvangt u van ons de factuur met de vooraf overeengekomen prijs conform de afspraken die we hebben gemaakt. Niet meer, niet minder.

Opdracht plaatsen

Als eerst nemen we contact met u op waarbij we, in een diepgaand gesprek, uw organisatie & organisatiedoelstellingen in kaart brengen en de vacature bespreken. Indien nodig stellen we het functieprofiel op. Een duidelijke en transparante werkwijze.

Over JobDefense

Wij zijn in staat om vanuit ons uigebreide netwerk de juiste kandidaat te vinden én de perfecte match is met uw bedrijfscultuur. We kijken niet alleen naar werkervaring, opleiding en competenties maar zéker ook naar de persoonlijkheid.