Trainer-coach commerciële vaardigheden

Functieomschrijving

Om ons bureau nog verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een trainer-coach met 1 à 2 jaar ervaring. Als trainer-coach besteed je een groot deel van je tijd aan het trainen en coachen en begeleiden van commerciële medewerkers, zowel in kleine groepen als individueel.Daarnaast behoort (telefonische) acquisitie tot het takenpakket, waarmee je bestaande relaties uitbouwt en nieuwe klanten werft.

Functie-eisen

  • HBO werk- en denkniveau
  • 1 à 2 jaar ervaring als trainer-coach (ervaring op het gebied van verkooptrainingen is een grote pre!)
  • Commerciële ervaring is een must!
  • Ruime ervaring in sales (B2B)
  • Een enthousiaste, positieve en gedreven instelling (én uitstraling)
  • Bereid te reizen door heel Nederland en flexibel om te gaan met werktijden

Bedrijfsprofiel

Coach + Result is gespecialiseerd in het trainen en individueel coachen en begeleiden van medewerkers met (commercieel) klantencontact, met als doel het verbeteren van de klantbeleving en het verhogen van de commerciële slagkracht. Wij geloven er namelijk in dat organisaties het onderscheid kunnen maken met klantcontact!

Onze aanpak is ‘hands-on’: wij reiken deelnemers hele praktische, no-nonsense vaardigheden aan, waarmee wij hen direct in de praktijk laten ervaren wat het ze oplevert. Vervolgens ondersteunen wij de direct leidinggevenden bij het coachen van hun medewerkers, zodat zij de nieuw geleerde vaardigheden ook daadwerkelijk kunnen borgen binnen de organisatie. Wij werken voor de top 100 bedrijven in diverse branches. Ons team bestaat uit resultaatgerichte, enthousiaste en praktisch ingestelde mensen met een goed gevoel voor humor!

Reageer op deze vacature

[gravityform id=”4″ title=”false” description=”false”]