Supply Chain Support

Jouw missie

Op onze locatie in Oosterhout houden wij ons bezig met het ontwerpen, produceren, verkopen en onderhouden van maatwerk oplossingen voor lucht- en gasbehandeling en gasgeneratie. Dit zijn o.a. stikstofgeneratoren, drogers etc. We zijn een typische projecten organisatie en werken op basis van specificaties van de klant. Hierdoor is geen project hetzelfde!

De functie

Als medewerker Supply Chain Support werk je vanuit de locatie Oosterhout en ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van het logistieke en het productie team door inkomende en uitgaande goederen te coördineren. Het is erg belangrijk dat de goederen op het juiste moment op de juiste plek binnen de organisatie zijn.

Je zorgt er voor dat alle inkomende en uitgaande goederen correct geregistreerd worden in ons SAP of SharePoint systeem. Daarnaast inspecteer je de goederen op kwaliteit en kwantiteit en communiceer je dit met desbetreffende afdeling. Ook zie je er op toe dat de vracht op een veilige manier in- en uitgeladen worden.

Vaardigheden en ervaring

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een proactieve kandidaat met passie voor techniek. Zelfstandig werken en het vlot om kunnen gaan met mensen is jou op het lijf geschreven. Je beschikt over een flexibele en klantgerichte instelling, kunt improviseren en bent oplossingsgericht; ook wanneer de tijdsdruk hoog is. Daarnaast heb je veiligheid hoog in het vaandel. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Tot slot ben je woonachtig in de regio.

Passen we goed bij elkaar? 

Je bent minimaal in bezit van een diploma op mbo niveau en hebt bewezen affiniteit met techniek en/of logistiek. Ervaring met het besturen van een vorkheftruck en/of kraan is een pré. Daarnaast sta je er voor open om jezelf te ontwikkelen binnen een internationale organisatie.

Kies je carrière bij ons!

Atlas Copco is een internationale organisatie, ben je ambitieus en wil je (internationaal) doorgroeien? Dan is ‘’the sky the limit’’. Wij bieden veelzijdigheid, internationale doorgroeimogelijkheden, scholing en opleiding. Ook bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire voorzieningen. We zijn een dynamisch bedrijf dat continu in beweging is, we kennen een prettige werksfeer en een open cultuur.

Aanvullende informatie

Deze vacature wordt niet ingevuld met behulp van werving- en selectiebureaus. Acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld.

Bedrijfspresentatie

Atlas Copco is wereldwijd een toonaangevende aanbieder van duurzame productiviteitsoplossingen. De Atlas Copco-groep biedt zijn klanten innovatieve compressoren, vacuüm-oplossingen, luchtbehandelings- en gasscheidingssystemen, constructie- en mijnbouwapparatuur, industrieel gereedschap en montagesystemen. Ons bedrijf ontwikkelt producten en diensten met het oog op productiviteit, energie-efficiëntie, veiligheid en ergonomie. Het Atlas Copco-concern is opgericht in 1873, heeft zijn hoofdkantoor in Stockholm, Zweden en is in meer dan 180 landen actief. In 2017 bedroeg de omzet 12 miljard euro en waren er meer dan 47.000 medewerkers in dienst. De Atlas Copco productie vestiging Air & Gas Purification in Oosterhout maakt een dynamische groei door. De activiteiten bestaan uit het ontwerpen, produceren, verkopen en onderhouden van maatwerk oplossingen voor lucht en gasbehandeling en gas generatie. De producten worden verkocht en onderhouden via de verkoopkanalen van Atlas Copco.

Reageer op deze vacature

[gravityform id=”4″ title=”false” description=”false”]