Onderhoudsmonteur regio Eindhoven

De functie

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom breiden we ons team uit en zijn we in de regio Zwijndrecht of Eindhoven op zoek naar een vakbekwame en representatieve Onderhoudsmonteur / Service Monteur.

Je hebt als standplaats Zwijndrecht of Leende, maar maakt deel uit van de landelijke service organisatie. Deze functie kent een goede afwisseling tussen binnen- en buitendienst werkzaamheden.

De inhoud van de functie is zeer afwisselend: zo voer je de ene dag onderhoudswerkzaamheden uit en installeer je de andere dag een machine bij de klant. Het grootste deel van de werkzaamheden bestaat uit het preventief en correctief onderhouden van onze elektrische en diesel gedreven machines. Bestaande uit compressoren, generatoren, brandstoftanks en drogers. Verder voer je testen uit op machines die retour komen en maak je ze klaar voor nieuwe verhuur. Tot slot installeer je de machines bij de klant en stelt ze in gebruik. Vanzelfsprekend draag je zorg voor een goede administratieve afhandeling van je werkzaamheden in ons softwaresysteem.

We zijn een landelijke service verlenende organisatie die 24/7 ondersteuning biedt. Onze visie is niet voor niets ‘First in Mind, First in Choice’. Dit betekent dat je in deze functie ongeveer eens per 8 weken gedurende één week beschikbaar bent voor de klant.

Vaardigheden en ervaring

Wij zoeken een flexibele collega met een klantgerichte instelling. Zelfstandig werken en het vlot omgaan met mensen is je op het lijf geschreven. Je kunt improviseren en weet ook wat een commerciële aanpak is. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en hebt ervaring in het gebruik van een computer.

Vanzelfsprekend ben je in het bezit van een diploma werktuigbouwkunde, mechatronica of vergelijkbaar op minimaal mbo-4 niveau. Naast de mechanische kennis weet je ook het nodige van elektrotechniek, bijvoorbeeld doordat je in het verleden een cursus elektrisch schakelen gevolgd hebt. Het is een pluspunt wanneer je enige kennis hebt van dieselmotoren, compressoren en/of generatoren. Tevens ben je in het bezit van een rijbewijs. Tot slot ben je woonachtig in de regio.

Passen we goed bij elkaar? 

Als nieuwe Onderhoudsmonteur / Service Monteur binnen Atlas Copco zal je eerst volledig on-the-job ingewerkt worden. Dit inwerktraject vinden we erg belangrijk, we besteden er dan ook veel aandacht aan door jou volledig mee te nemen in de service afdeling. Zo zal je niet alleen op technisch vlak ingewerkt worden, maar ook een kijkje nemen bij de diverse afdelingen binnen Atlas Copco Rental. Naast interne trainingen zal je waar nodig ook externe trainingen mogen volgen; we willen er namelijk alles aan doen om jou zo goed mogelijk voor te bereiden alvorens je naar onze klanten zult gaan. Tevens kennen we de nodige doorgroeimogelijkheden. Atlas Copco is een internationale organisatie, ben je ambitieus en wil je doorgroeien? Dan is ‘the sky the limit’. Wij bieden een boeiende en afwisselende baan met ruimte voor verantwoordelijkheid en initiatief, veelzijdigheid, internationale doorgroeimogelijkheden, scholing en opleiding. Ook bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire voorzieningen. We zijn een dynamisch bedrijf dat continu in beweging is, we kennen een prettige werksfeer in een hecht team en een open cultuur.

Aanvullende informatie

Deze vacature wordt niet ingevuld m.b.v. werving- en selectiebureaus. Acquisitie wordt daarom ook niet op prijs gesteld.

Bedrijfspresentatie

Atlas Copco Rental Nederland is onderdeel van de Regional Rental Company Atlas Copco Rental Europe. In de Nederlandse vestiging zijn circa 25 medewerkers werkzaam. Atlas Copco Rental Nederland houdt zich bezig  met de verhuur van perslucht, industriële gassen en stroom aggregaten (compressoren, generatoren, lichtmasten, drogers en aanverwante accessoires) bij klanten in Nederland of internationale klanten (schepen/olieplatforms/internationale contractors). De te verhuren producten zijn deels opgenomen in een Europese fleet, waarbij het eigenaarschap ligt bij de diverse landenorganisaties en deels opgenomen in lokale fleet waarbij eigendom volledig ligt bij de landenorganisatie. De landenorganisaties kunnen over en weer bij elkaar ‘lenen’ voor verhuur activiteiten.

Reageer op deze vacature

[gravityform id=”4″ title=”false” description=”false”]