Systeem- en netwerkbeheerder

Functieomschrijving

De automatisering voor een gemeente in Flevoland wordt uitgevoerd door GRIT (Gemeenschappelijke Regeling IT).
GRIT heeft een tijdelijke vacature voor een Netwerkbeheerder/Systeembeheerder32-36 uur
Duur:1 jaar (met mogelijke verlenging van een jaar)

Wat zijn je werkzaamheden als Netwerkbeheerder?

In de functie van systeem-\netwerkbeheerder heb je een breedtakenpakket. Je bent verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer van deICT infrastructuur en houdt applicaties up-to-date. Je bewaakt deperformance, beveiliging en continuïteit van de systeem- ennetwerkcomponenten. Je signaleert onvolkomenheden en je doet verbeter-en/of uitbreidingsvoorstellen. Je test en installeert nieuwe componentenvan de technische infrastructuur. Je maakt programmatuur gereed voordistributie en distribueert deze binnen de infrastructuur. Je onderhoudtde systeemdocumentatie.Naast het beheer fungeer je als tweedelijns helpdesk medewerker. Je lostsysteemstoringen en incidenten op.
Daarnaast beheer je methoden, technieken, procedures, instructies entools op het eigen werkterrein en lever je een bijdrage aan deontwikkeling hiervan. Je stelt onderhoudsplannen op en onderhoudt dezeook. Je zorgt voor relevante rapportages en informeert betrokkene daarwaar nodig.

Functie-eisen

Je hebt een relevante opleiding op Hbo-niveau. Je kunt in teamverbandwerken en hebt goede communicatieve vaardigheden. Je bentstressbestendig. Voor een afdeling Automatisering is een klantgerichteen flexibele instelling en must. Je hebt kennis van en ervaring met:

  • Netwerkbeheer (Cisco), ervaring met Dell is een pre
  • Firewalls
  • Veeam
  • Vmware Server (ESXi)
  • Microsoft Windows server, Active Directory, Citrix (XenApp\XenDesktop)
  • RES one
  • Microsoft Office 2013, WSUS
  • Ervaring met Linux is een pre
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie

Salarisinformatie

Salaris in overleg

Overige info Arbeidsvoorwaarden

Een aantrekkelijke én uitdagende tijdelijke klus voor 32 tot 36 uur perweek voor een jaar. Je werkplek is het Raadhuis van de gemeente. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en is maximaal € 3.712,- brutoper maand (o.b.v. 36 uur schaal 9).
Andere flexibele opties zijn bespreekbaar. Er vindt geen ambtelijk dienstverband plaats.

Reageer op deze vacature

[gravityform id=”4″ title=”false” description=”false”]