Sales Representative (m/v)

Werkgebied: Antwerpen – Brussel

FUNCTIE OMSCHRIJVING:

Je bent verantwoordelijk voor de klantrelaties en verkoop in het werkgebied Antwerpen – Brussel. Dit gebied kent bestaande relaties maar heeft nog meer potentieel bij prospects.

Vanuit een strategische bezoekplanning ga je deze industriële prospects en klanten bezoeken. Tijdens deze bezoeken presenteer je de toegevoegde waarde van onze vloeistofoplossingen met filtratie-, pomp- en opslag-producten en kijkt waar de behoefte van de klant ligt.

Je hebt ondersteuning voor het maken van afspraken van een deel van je bezoeken en het detailleren van complexe projecten.

JOUW PROFIEL:
Heb je de kwaliteiten bestaande relaties verder uit te bouwen en daarnaast new business te ontwikkelen? Heb je affiniteit met techniek en overtref je graag de verwachting van de klant? Beschik je verder over:

  • Een gestructureerde aanpak en doorzettingsvermogen?
  • 3 jaar werkervaring in sales / project management bij voorkeur in de industrie?
  • HBO/Bachelor werk- en denkniveau?
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse Taal?

Woon je ook nog in Noord-België en kun je vanuit huis werken? Dan nodigen we je graag uit om te reageren en het gesprek met ons aan te gaan.

WIE ZIJN WIJ?
BakerCorp, een United Rentals® Company, is marktleider op het gebied van geïntegreerde oplossingen voor vloeistofmanagement en levert betaalbare verhuurproducten voor de opslag, overheveling en behandeling van vloeistoffen. Baker’s producten zijn ontworpen met als topprioriteit veiligheid en kwaliteit, hebben “plug and play” eigenschappen en bieden een veelzijdigheid aan een breed scala aan toepassingen. Dit vertaalt zich in unieke voordelen voor de gehele filtratie-, pomp- en tankproductlijn. Ons Europese hoofdkantoor is gevestigd in Nederland en we hebben 11 vestigingen verspreid over Europa (Benelux, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk). De focus op groei en onze ondernemingsgeest komt duidelijk tot uiting in het DNA van ons bedrijf en biedt medewerkers de mogelijkheid om op persoonlijk en professioneel vlak te groeien.

WAT HEBBEN WE JE TE BIEDEN?
BakerCorp biedt je een uitdagende functie binnen een internationale, servicegerichte en gezellige werkomgeving. Wij bieden onder andere:

  • Marktconform salaris met zeer interessante bonusregeling
  • Lease auto
  • 30 vakantiedagen
  • Laptop/IPad/telefoon van de zaak

Reageer op deze vacature

[gravityform id=”4″ title=”false” description=”false”]