Goed personeel vinden vanuit Defensie

JobDefense heeft een uitgebreid netwerk aan (ex) militairen die op zoek zijn naar een baan op de arbeidsmarkt. Goed personeel vinden doet JobDefense voor u.

Wij zijn op zoek naar bedrijven die de samenwerking aan willen gaan met JobDefense om op structurele basis ex-militairen aan te nemen.

Hoe ziet dit traject er dan uit?

  1. Met elke kandidaat hebben wij een intake-gesprek;
  2. Wij maken kennis met uw organisatie;
  3. We bespreken de personele behoeftes binnen uw bedrijf;
  4. JobDefense maakt de match;
  5. Indiensttreding.

Om aan uw personele behoeftes te voldoen vinden wij het belangrijk uw organisatie te kennen en de mensen die er werken. Door de organisatiedoelstellingen voorop te stellen en hierbij de juiste persoonlijkheid te vinden met de juiste competenties zijn wij in staat om kwaliteit te leveren en een duurzaam samenwerkingsverband aan te gaan.

Wij onderscheiden ons door:

Expertise door ervaring
Wij hebben 24 jaar ervaring bij Defensie en wéten wat de meerwaarde van een ex-militair kan zijn voor uw bedrijf. Hiernaast hebben wij 8 jaar ervaring in werving & selectie én opleiden en trainen. We kennen en herkennen de sterke punten van onze kandidaten als geen ander.

Loyaal, resultaatgericht en teamplayer
Wij werven en selecteren uitsluitend ex-militairen met een uitstekende & bewezen staat van dienst. Deze bewezen krachten zijn uiterst loyaal en kunnen als geen ander goed samenwerken om het gewenste resultaat te behalen.

Nét dat beetje extra
Onze kandidaten zijn gewend om te werken onder druk, hebben een hoge arbeidsethos en zijn bereid nét die extra stappen te nemen om de gewenste resultaten te bereiken. Net als ons trouwens…..

Goede kwaliteit voor een scherp tarief
Wij weten ons te verplaatsen in de persoon en kunnen hierdoor de beste kandidaten selecteren. Wij werken met een vast en scherp tarief.

Gegarandeerd de juiste kandidaat op de juiste plek
Door onze ervaring binnen Defensie zijn wij in staat de beste kandidaat aan u voor te stellen. Verlaat de nieuwe werknemer uw organisatie binnen de gestelde proeftijd in het arbeidscontract, dan zorgen wij kosteloos voor een geschikte vervanger.

Transparante en resultaatgerichte aanpak
Wij houden u op de hoogte van het proces en gaan voor het resultaat waar alle partijen tevreden mee zijn. Na een succesvolle plaatsing ontvangt u van ons de factuur met de vooraf overeengekomen prijs conform de afspraken die we hebben gemaakt. Niet meer, niet minder.

INSCHRIJVING SAMENWERKING JOBDEFENSE

Met het invullen & verzenden van dit formulier gaat u geen verplichting aan. Wij nemen contact met u op om onze samenwerking te bespreken, geheel vrijblijvend.

[gravityform id=”11″ title=”false” description=”false”]