Technisch Monteur – omgeving Flevoland

Ben jij de hands-on monteur die een uitdagende baan zoekt? Geen dag is hetzelfde en voer je werkzaamheden uit aan vloeibare en cryogene gasinstallaties.

Als Technisch Monteur geef je vol gas: jij bent verantwoordelijk voor een vlekkeloos verloop van klussen. Je voert (in ploegen van 2) werkzaamheden uit aan de meest uiteenlopende vloeibare en cryogene gasinstallaties. Houd je van afwisseling? Je werkt in onze werkplaats, maar ook op locatie bij onze opdrachtgevers (in Nederland en incidenteel in het buitenland). Van hekwerken plaatsen tot complexe installaties bij vooraanstaande oliemaatschappijen; je krijgt veel zelfstandigheid en bent verantwoordelijk voor het goed opleveren van een project.

Geen dag is hetzelfde, maar je houdt je in ieder geval bezig met:

 • de uitvoering van modificatie en assemblage aan vloeibare en cryogene gasinstallaties, op basis van het ontwerp van onze engineers;
 • de herkeuring en nieuwbouw van vloeibare en cryogene gasinstallaties en tankwagens;
 • een goede samenwerking met collega’s, klanten, overheidsinstanties en onderaannemers;
 • de uitvoering van keuringen met diverse keuringsinstanties.

Gas terugnemen? Jij steekt een tandje bij!

Jij bent iemand die de mouwen meteen opstroopt en pas naar huis gaat als het werk klaar is. You get things done. Veiligheid staat altijd voorop bij jou: je hebt vertrouwen in je kunnen en bent je bewust van de risico’s. Jouw actieve houding maakt dat je snel oplossingen kunt bedenken én nodige maatregelen neemt. Je zet je volledig in voor je werkzaamheden en bent trots op wat je bereikt voor onze klanten.

Onze ideale nieuwe collega beschikt over:

 • Minimaal vmbo-denkniveau*;
 • Relevante werkervaring als technisch monteur;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Rijbewijs B (het is een pre als je beschikt over rijbewijs C + E);
 • Je beschikt over een ADR-certificaat;
 • Een flexibele houding, waardoor je makkelijk schakelt tussen verschillende projecten, bereid bent tot overwerk en af en toe in de kost wilt gaan.

*We vinden motivatie en nieuwsgierigheid belangrijker dan een diploma. We zoeken iemand die samen met ons elke dag zorgt voor tevreden klanten en vragen durft te stellen.

Over ons

Wij zijn sinds 1954 gespecialiseerd in ontwerp, aanleg en onderhoud van vloeibare en cryogene gasinstallaties. We hebben een breed klantenbestand in binnen- en buitenland, waaronder Texaco, Total, BP-gas, Antargaz, Benegas, Shell en Gulf. Daarnaast bedienen wij ook diverse andere particuliere en industriële klanten en fabrikanten. Met ca. 60 medewerkers verspreid over vestigingen in Nederland, streven we naar het bieden van creatieve en innovatieve oplossingen zonder afbreuk te doen aan kwaliteit en veiligheid.

Onze Kernwaarden

Onze kernwaarden zijn gebaseerd op kwaliteit en veiligheid: we zijn veiligheidsbewust en zorgen ervoor dat iedereen veilig thuiskomt. We zijn een no-nonsense en informeel familiebedrijf; we stimuleren onze mensen om nieuwsgierig te blijven en vragen te stellen. Zo halen we elke dag het beste uit onszelf en ontwikkelen we onze deskundigheid. We zijn trots op wat we doen, hebben gedaan en nog gaan doen.

Ons aanbod:

 • Een goed salaris op basis van opleiding en ervaring;
 • 24 vakantiedagen en 13 adv-dagen;
 • Een uitdagende werkomgeving en een hecht en loyaal team van collega’s;
 • Ruimte om je te ontwikkelen met een persoonlijk opleidingsplan.

Wil jij werken aan de toekomst van gas?

Stroop jij graag je mouwen op en wil je werken met de grootste oliemaatschappijen? We maken graag kennis met je!

Reageer op deze vacature

[gravityform id=”4″ title=”false” description=”false”]