Lead Engineer – fulltime – Lelystad

Als jij als geen ander problemen en uitdagingen kan omzetten in technische oplossing en niet rust tot deze naar tevredenheid zijn gerealiseerd ben jij misschien wel de man of vrouw die we zoeken. Geef gas als Lead Engineer.

Je beheerst zelfstandig alle stadia van een project. Je overlegt met de betrokkene over de planning, voortgang en opdracht/ontwerpwijzigingen en je geeft begeleiding en advies. Waar nodig verzorg je zelf de basic- en detailengineering. Je onderhoudt contact met leveranciers en je bent eindverantwoordelijk voor je project. Projecten veilig, kwalitatief, inclusief controleregistraties en ontwerpverificaties, en binnen de gestelde tijd en budget opleveren is één van jouw drijfveren. Ook zorg je voor goede schriftelijke rapportages.

Jouw achtergrond:

  • HBO / WO niveau (werktuigbouwkunde), met aantoonbare ervaring op het gebied van drukapparatuur, waaronder piping (veelal in overeenstemming met PED 2014/68/EU);
  • Goede Nederlandse en Engelse vaardigheden, mondeling en schriftelijk;
  • Kennis en ervaring met CAD programma, bij voorkeur Inventor.

Over Ons

Wij zijn sinds 1954 gespecialiseerd in ontwerp, aanleg en onderhoud van vloeibare en cryogene gasinstallaties. We hebben een breed klantenbestand in binnen- en buitenland, waaronder Texaco, Total, BP-gas, Antargaz, Benegas, Shell en Gulf. Daarnaast bedienen wij ook diverse andere particuliere en industriële klanten en fabrikanten. Met ca. 60 medewerkers verspreid over vestigingen in Nederland, streven we naar het bieden van creatieve en innovatieve oplossingen zonder afbreuk te doen aan kwaliteit en veiligheid. Kwaliteit en veiligheid vormen de basis voor onze core values en niet voor niets. Onze nieuwsgierigheid maakt onze mensen deskundig.

Ons aanbod:

  • Een goed salaris op basis van opleiding en ervaring;
  • 24 vakantiedagen en 13 adv-dagen;
  • Werken binnen een informeel familiebedrijf dat staat voor kwaliteit;
  • Een persoonlijk opleidingsplan dat jou helpt te groeien;
  • Een hecht en loyaal team dat het begrip ‘samen’ promoot.

Vertel ons wat jij in je mars hebt, we maken graag kennis met je.

Reageer op deze vacature

[gravityform id=”4″ title=”false” description=”false”]