mypic

Verantwoordelijke en resultaatgerichte leider

Enthousiaste resultaatgerichte en creatieve teamspeler met zeventien jaar ervaring bij defensie. Sociaal met een winnaarsmentaliteit. Ik voel me thuis in het coachen en begeleiden. En heb ervaring in leidinggeven, waarbij voor mij open en eerlijke communicatie erg belangrijk is. Op zoek naar een uitdaging waarin mijn kwaliteiten optimaal worden benut en ik heb de persoonlijke ambitie om mijzelf verder te blijven ontwikkelen.

mypic

Ervaren frontoffice kandidaat

Loyale en gedreven dienstverlener met 5 jaar ervaring als teamleider op een frontoffice. Sterk in klanten contacten onderhouden, gedreven in het werken met mensen. Empathisch, zakelijk en standvastigheid zijn enkele kernwaarden waar ik in geloof.

mypic

Ervaren besluitvaardige leider zoekt baan binnen veiligheidsdomein

Zaken waarin ik veel ervaring heb, zijn leiding geven en personeel begeleiden. Hierin heb ik ook een aantal opleidingen gevolgd. Resultaatgericht aansturing geven aan een opdracht, project of andere uitdaging, maar wel op een mensgerichte manier. Dit is mijn manier van aanpak. Competenties waarover ik beschik, zijn onder andere analyseren, plannen en organiseren, nauwkeurig werken, mensgerichtheid en resultaatgerichtheid. Tot slot zou ik mezelf willen omschrijven als besluitvaardig, stressbestendig en voorzien van een flinke dosis doorzettingsvermogen.

mypic

Sterk analytische ex-militair met veel ervaring binnen IT

Sterk analytisch, autodidactisch & resultaatgericht zijn een aantal woorden die mij goed beschrijven. Mijn affiniteit met IT stelt mij in staat om me snel aan te passen aan nieuwe systemen. Door mijn opgedane werkervaringen kan ik uitstekend planmatig werken en ben in staat om direct te anticiperen bij onvoorziene omstandigheden.

mypic

Gedreven, ambitieuze logistieke teamleider

Gedreven, ambitieus en flexibel zijn woorden die mij goed omschrijven. Als teamplayer houd ik niet alleen rekening met de belangen van de klant maar ook met die van mijn collega’s en leidinggevenden.  Door de verschillende leidinggevende functies ben ik in staat om in stressvolle situaties het overzicht te houden, buiten de box te denken en met een oplossing te komen.