mypicVerantwoordelijke en resultaatgerichte leider

Profiel: Enthousiaste resultaatgerichte en creatieve teamspeler met zeventien jaar ervaring bij defensie. Sociaal met een winnaarsmentaliteit. Ik voel me thuis in het coachen en begeleiden. En heb ervaring in leidinggeven, waarbij voor mij open en eerlijke communicatie erg belangrijk is. Op zoek naar een uitdaging waarin mijn kwaliteiten optimaal worden benut en ik heb de persoonlijke ambitie om mijzelf verder te blijven ontwikkelen.

Ervaring

2013 – heden – Onderofficier, Wachtmeester Koninklijke Landmacht Ministerie van Defensie, `t Harde (Luitenant Kolonel Tonnet Kazerne).

Als vuurregelaar binnen een mortier peloton ben ik verantwoordelijk voor de communicatie en coördinatie met de diverse functionarissen in een missie. Ik analyseer en interpreteer de verschillende informatiestromen teneinde mijn commandant of groepscommandant van de juiste informatie te voorzien. Door mijn stressbestendigheid en flexibiliteit ben ik in staat om onder verzwaarde omstandigheden toch gestructureerd en nauwkeurig te werken.
Als onderofficier bij de Koninklijke Landmacht ben ik begonnen als groepscommandant. Hierdoor heb ik een beter inzicht gekregen in leidinggeven, beoordelen en ontwikkelen van personeel binnen een team. Ik heb geleerd om functioneringsgesprekken te voeren met mijn personeel, over hun aandeel in de processen binnen het team. Als leider ben ik gedreven en loyaal. Ik heb oog voor het belang van de organisatie in balans met zorg voor personeel.

2012 – 2013 – Opleiding tot onderofficier aan de Koninklijke Militaire School Ministerie van Defensie, Weert (van Horne kazerne), `t Harde (legerplaats
bij Oldebroek).

Met deze opleiding ben ik geschoold tot een leider, vakman en instructeur. Hier heb ik mijn vaardigheden leidinggeven, coachen en lesgeven verder ontwikkeld. Daarnaast heb ik geleerd om een duidelijke structuur te creëren om te kunnen analyseren, organiseren en delegeren.

2001 – 2012 – Militair (van soldaat tot korporaal 1) 44 Pantserinfanteriebataljon, Regiment Johan Willem Friso Ministerie van Defensie, Havelte (Johannes Postkazerne)

Doorzettingsvermogen en samenwerken, een schakel zijn binnen een team. Accepteren van meningen en respecteren van de verschillende culturen en begrippen. Dat is wat je leert als manschap. Door mijn flexibiliteit en vastberadenheid met een goede dosis ”can do” mentaliteit heb ik leiding gegeven aan een mortiergroep. Deze ervaring heeft me inzicht gegeven in de mens, hoe je iemands kwaliteiten kan gebruiken en ontwikkelen.

Uitzendingen
12/2007 – 04/2008 Korporaal der 1e klasse, regiment Johan Willem Friso. Ministerie van defensie, Missie ISAF, Afghanistan.

Tijdens deze missie heb ik gefunctioneerd als medewerker in de OPS(Operations, zenuwcentrum lopende operaties), boordschutter op een pantservoertuig bij het bezoek van de Staatssecretaris van Defensie en als medewerker van de sectie 2 (inlichtingen). Door een nauwe samenwerking met mijn collega’s heb ik mogen ervaren hoe je als team een proces doorloopt en onder zware omstandigheden op elkaar kunt vertrouwen en bouwen. Tegelijkertijd heeft het mij geleerd hoe je teleurstellingen kunt incasseren en verwerken.

06/2002 – 09/2002 – Soldaat der infanterie, regiment Johan Willem Friso. Ministerie van Defensie, Missie SFOR (voormalig) Joegoslavië.

Tijdens mijn missie in Bosnië Herzegovina heb ik mogen ervaren hoe het is om in een missiegebied te functioneren. Durf, doorzettingsvermogen en open-eerlijke communicatie zijn hier sterk ontwikkeld. Samenwerken en respecteren van de verschillende culturen.

Hobby`s en interesses
Tekenen, fotografie, sporten en koken

Talen
Nederlands: Goed (moedertaal)
Engels: Goed

Computer Vaardigheden
Word: Goed
Exel: Voldoende

Opleiding

 • 2014 – 2014 MBO 3, Veiligheid en Vakmanschap (behaald) R.O.C. Midden Nederland, Nieuwegein
 • 2011 – 2012 Onderofficiersopleiding (behaald) Koninklijke Militaire School, Weert
 • 2010 – 2010 MBO 2,Vrede en veiligheid (behaald) R.O.C. Midden Nederland, Wezep
 • 2001 – 2002 Algemene militaire opleiding (behaald) Ministerie van defensie (MvD) Schoolbataljon Noord, Assen
 • 1999 – 2001 MBO Motorvoertuigentechniek Koning Willem I college, ‘s-Hertogenbosch
 • 1993 – 1998 VBO Handel (behaald) Hervion college, ‘s-Hertogenbosch

Certificaten & diploma’s

 • 2016 Schietinstructeur op diverse wapensystemen (behaald)
 • 2016 Teacher / Instructor ELIAS (behaald)
 • 2015 Rigger / Marshall (behaald)
 • 2014 Basis Helikopter Training (BHT) (behaald)
 • 2014 Amfibische Module Infanterist (behaald)
 • 2013 Pantzer Houwitzer 2000NL,Stukscommandant, VTO
 • (Vak Technische Opleiding) (behaald)
 • 2012 VTO, Opleidingscentrum Vuursteun (behaald)
 • 2007 Rijopleiding militair C (behaald)
 • 2006 Rijopleiding militair B (behaald)

Werkomgeving: Deze kandidaat heeft aangegeven het liefst te willen werken in midden Nederland.

Neem contact op

[gravityform id=”7″ title=”false” description=”false”]