Supervisor gezocht DHL Amersfoort

DHL_logo

Voor DHL in Amersfoort zijn we op zoek naar een supervisor. De scope van deze functie is breed en biedt daarmee een mooie uitdaging. Je bent verantwoordelijk voor de teamleiders die onze chauffeurs aansturen. Daarmee ben jij verantwoordelijk voor het proces in onze terminal!

JOUW TAKEN ALS SUPERVISOR

Zijn heel divers. Je zorgt voor een optimale aansturing van teamleiders en chauffeurs binnen de terminal in Amersfoort. Dit doe je door te sturen op KPI’s en door het analyseren van diverse rapportages. Op die manier houd je een optimale balans tussen klant, budget en medewerker. Diverse HR taken maken ook onderdeel uit van je takenpakket. Denk hierbij aan coachings- en beoordelingsgesprekken, maar ook aan begeleiding in geval van verzuim.
Je maakt onderdeel uit van het lokale MT, waar je een actieve bijdrage levert aan verder optimaliseren van de processen en resultaten. Jij doet pro actief verbetervoorstellen en kijkt met een helikopterview naar het gehele proces op de terminal.

JOUW SKILLS:

Jij hebt als leidinggevende echt oog voor de mens, je bent sensitief en empatisch. Je hebt een open blik, durft kritisch te zijn en bent erop gebrand om van uitdagingen te leren. Met jouw ondernemende karakter heb jij de ambitie en drive om met jouw team succesvol te zijn. Je hebt een hands-on mentaliteit en een groot oplossend en analytisch vermogen. Je bent niet bang het gesprek aan te gaan en durft kritisch te zijn, zonder het menselijke aspect uit het oog te verliezen. Met jouw leidinggevende stijl lukt het om het beste uit iedere medewerker te halen, een positieve sfeer neer te zetten en goede resultaten te boeken voor de terminal.

VERDER:

 • Beschik je over hbo werk- en –denkniveau.
 • Heb je zo’n 2 à 3 jaar ervaring in een leidinggevende of coördinerende rol.
 • Beschik je over analytisch vermogen; je weet de vertaling te maken van data naar acties.
 • Ben je communicatief zeer sterk.

 DHL BIEDT JOU:

 • Een salaris van maximaal €3475 bruto op fulltime basis, afhankelijk van jouw achtergrond en ervaring.
 • Reiskostenvergoeding tot 30 kilometer enkele reis en standaard 23 vakantiedagen.
 • CAO a la Carte, welke je naar keuze in kunt zetten voor extra vrije dagen of uitbetaling.
 • Een onregelmatigheidstoeslag voor het werken in de avond en nacht en/of op zondagen en feestdagen, variërend van 12,5% tot 150%.
 • Doorgroeimogelijkheden en ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

WERKTIJDEN

De logistieke wereld draait 24/7, zo ook in Amersfoort. Jij rouleert dan ook mee in een rooster waarbij je afwisselend een vroege en late dienst hebt. De laatste shift eindigt om 20:00 uur. Op die manier heb je een optimale balans tussen werk en privé.

DIT IS DHL PARCEL

Als nummer één logistiek dienstverlener verbinden we mensen op de hele planeet. Met ruim 500.000 medewerkers wereldwijd. Elke dag weer. Kom je werken bij DHL Parcel Benelux? Dan zorg je straks samen met 6.000 collega’s voor pakket- en palletvervoer in Nederland, voor consumenten en voor de zakelijke markt.

Contact Stephen via: Stephen@jobdefense.nl

Reageer op deze vacature

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, doc, docx.
  Upload je CV, e.v.t. functioneringsgratificaties en overige documenten die relevant kunnen zijn.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.