Vacature Uitvoerder Baan voor ex militairen

Standplaats: Oisterwijk | Zwolle

Dagelijks werken onze experts aan spoorbouw en spoorvernieuwing in België, Nederland en Luxemburg. Van oorsprong zijn we een familiebedrijf. En dat merk je nog iedere dag.

In hechte teams bouwen we niet alleen aan het spoor, maar ook aan onze eigen groei. We zijn een ambitieuze allround spooraannemer en verwelkomen jou graag in ons team. Wat is jouw ambitie?

Wat doe je als uitvoerder baan?

Onze afdeling baan is verantwoordelijk voor het voorbereiden en realiseren van spoorvernieuwingsprojecten in Nederland. Door de sterke groei van onze organisatie zoeken wij binnen dit team een uitvoerder. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de technische en organisatorische voorbereiding van spoorvernieuwingsprojecten. Ben jij die uitvoerder die wij zoeken? Dan maken we graag kennis met je.

Als uitvoerder baan heb je een aantal belangrijke taken:

  • Organiseren van de dagelijkse werkzaamheden van de lopende projecten in samenwerking met de projectleider en de werkvoorbereider
  • Toezien op de technische voortgang en kwaliteit van het uitgevoerde werk
  • Tijdig opleveren van de projecten volgens besteks- en kwaliteitseisen, binnen de werkbegroting
  • Instrueren, motiveren en coachen van het uitvoeringsteam
  • Verantwoordelijkheid dragen voor de te nemen veiligheidsmaatregelen op projecten

Deze kennis breng je mee als uitvoerder baan:

  • Een MBO of HBO diploma richting techniek, civiel of werktuigbouwkunde
  • Projectervaring op het gebied (rail-)infrastructuur
  • Bij voorkeur in het bezit van aanvullende diploma’s of certificaten zoals VCA Vol, instructie veiligheid langs het spoor

In de functie van uitvoerder baan hebben we deze mooie arbeidsvoorwaarden voor je klaar staan:

Werken bij een ambitieuze en innovatieve organisatie? Wij geven iedereen veel ruimte voor ideeën en ontwikkelingen. Alle ideeën worden gehoord, de goede worden daadwerkelijk opgepakt. Zo zijn we enorm gegroeid en zullen we de komende jaren blijven groeien!

Naast een collectieve ziektekostenverzekering, pensioenregeling en een persoonlijk budget bieden we je ook een mooi salaris en we volgen we de cao bouw & infra. Je krijgt een auto van de zaak, mobiele telefoon, laptop, de leukste collega’s van Europa en:

43 verlofdagen (30 verlofdagen + 13 dagen in te zetten als verlof of salaris).
Deelname aan ons duurzaam inzetbaarheidsprogramma.