Aan de slag als Coördinator cluster financiën

Jouw werkgever
Drimmelen is een mooie blauwgroene gemeente in de provincie Noord-Brabant. Het bestaat uit de kernen Made, Terheijden, Wagenberg, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe en Drimmelen. De gemeente telt 28.000 inwoners. Drimmelen ligt aan de rivier de Amer. Het mooie natuurgebied de  Biesbosch behoort voor een aanzienlijk deel tot de gemeente Drimmelen. De gemeente Drimmelen is een zeer geliefde plek om te wonen, werken en recreëren.

Professionals bij de gemeente Drimmelen hebben hart voor de samenleving en zetten zich daar dagelijks met veel energie voor in.

Wij zijn
Het cluster financiën maakt deel uit van de afdeling Middelen en is in ontwikkeling. Er lopen verschillende trajecten waaronder de vervanging van het financiële systeem en het herijken van de P&C cyclus. Het cluster zorgt voor alle taken op het gebied van financiële administratie en advies en organiseert de planning en control cyclus. Daarmee bevindt het cluster zich in het hart van de besluitvorming van de gemeente. De afdeling Middelen heeft daarnaast de clusters Facilitair/DIV, Informatievoorziening, P&O, Servicebalie, en Communicatie. Samen maken wij het werken voor de burger mogelijk in Drimmelen.

Vacature Coördinator cluster financiën